gizlilik politikası

gizlilik politikası

[Xyz-ıps snippet=”get-home”] adresinden erişilebilen [xyz-ıps snippet=”get-home”] adresinde, ana önceliklerimizden biri ziyaretçilerimizin gizliliğidir. Bu Gizlilik Politikası belgesi, [xyz-ıps snippet=”get-home”] tarafından toplanan ve kaydedilen bilgi türlerini ve bunları nasıl kullandığımızı içerir.

Ek sorularınız varsa veya gizlilik politikamız hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Bu Gizlilik Politikası yalnızca çevrimiçi etkinliklerimiz için geçerlidir ve [xyz-ıps snippet=”get-home”] ‘ da paylaştıkları ve/veya topladıkları bilgilerle ilgili olarak web sitemize gelen ziyaretçiler için geçerlidir. Bu ilke, çevrimdışı toplanan bilgiler için geçerli ya da bu web sitesinden başka kanallar üzerinden değil. Gizlilik politikamız Gizlilik Politikası jeneratör ve ücretsiz Gizlilik Politikası Jeneratör yardımı ile Oluşturuldu.

Razı olmak
Web sitemizi kullanarak, gizlilik politikamızı kabul etmiş ve şartlarını kabul etmiş sayılırsınız.

Topladığımız bilgiler
Sağlamanız istenen kişisel bilgiler ve sağlamanız istenen nedenler, kişisel bilgilerinizi sağlamanızı istediğimiz noktada size açık bir şekilde açıklanacaktır.

Doğrudan bizimle iletişime geçerseniz, adınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız, mesajın içeriği ve/veya bize gönderebileceğiniz ekler ve sağlamayı seçebileceğiniz diğer bilgiler gibi sizinle ilgili ek bilgiler alabiliriz.

Bir hesaba kaydolduğunuzda, ad, şirket adı, adres, e-posta adresi ve telefon numarası gibi öğeler de dahil olmak üzere iletişim bilgilerinizi isteyebiliriz.

Bilgilerinizi nasıl kullanıyoruz
Topladığımız bilgileri aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli şekillerde kullanırız:

Webste’mizi sağlayın, işletin ve bakımını yapın
Web sitemizi geliştirin, kişiselleştirin ve genişletin
Web sitemizi nasıl kullandığınızı anlayın ve analiz edin
Yeni ürünler, hizmetler, özellikler ve işlevler geliştirin
Webste ile ilgili güncellemeleri ve diğer bilgileri size sunmak ve pazarlama ve tanıtım amaçlı olarak müşteri hizmetleri de dahil olmak üzere doğrudan veya ortaklarımızdan biri aracılığıyla sizinle iletişim kurun
E-posta gönder
Sahtekarlığı bulun ve önleyin
Günlük Dosyaları
[xyz-ıps snippet=”get-home”] günlük dosyalarını kullanmanın standart bir prosedürünü izler. Bu dosyalar, web sitelerini ziyaret ettiklerinde ziyaretçileri günlüğe kaydeder. Tüm barındırma şirketleri bunu yapar ve barındırma hizmetlerinin analitiğinin bir parçasıdır. Günlük dosyaları tarafından toplanan bilgiler arasında internet protokolü (IP) adresleri, tarayıcı türü, İnternet servis sağlayıcısı (ISS), tarih ve saat damgası, yönlendirme/çıkış sayfaları ve muhtemelen tıklama sayısı bulunur. Bunlar kişisel olarak tanımlanabilir herhangi bir bilgi ile bağlantılı değildir. Bilgilerin amacı eğilimleri analiz etmek, siteyi yönetmek, kullanıcıların web sitesindeki hareketlerini izlemek ve demografik bilgi toplamaktır.

Çerezler ve Web işaretleri
Diğer herhangi bir web sitesi gibi, [xyz-ıps snippet=”get-home”] ‘çerezler’kullanır. Bu çerezler, ziyaretçilerin tercihleri ve ziyaretçinin eriştiği veya ziyaret ettiği web sitesindeki sayfalar dahil olmak üzere bilgileri depolamak için kullanılır. Bu bilgiler, web sayfamızın içeriğini ziyaretçilerin tarayıcı türüne ve/veya diğer bilgilere göre özelleştirerek kullanıcı deneyimini optimize etmek için kullanılır.

Çerezler hakkında daha genel bilgi için lütfen çerez onayından “çerezler nedir” bölümünü okuyun.

Google DoubleClick Dart çerezi
Google, sitemizdeki üçüncü taraf satıcılardan biridir. Ayrıca, site ziyaretçilerimize ziyaretlerine göre reklam sunmak için DART çerezleri olarak bilinen çerezleri kullanır www.website.com ve internetteki diğer siteler. Ancak, ziyaretçiler aşağıdaki URL’DEKİ Google reklam ve içerik ağı gizlilik politikasını ziyaret ederek DART çerezlerinin kullanımını reddetmeyi seçebilir – https://policies.google.com/technologies/ads

Reklam Ortaklarımız
Sitemizdeki bazı reklamverenler çerezleri ve web işaretlerini kullanabilir. Reklam ortaklarımız aşağıda listelenmiştir. Reklam ortaklarımızın her birinin, kullanıcı verileriyle ilgili politikaları için kendi gizlilik politikası vardır. Daha kolay erişim için, aşağıdaki gizlilik politikalarına köprü oluşturduk.

Googlehttps: / / policies. google. com/technologies/ads
Reklam Ortakları Gizlilik Politikaları
[Xyz-ıps snippet=”get-home”] reklam ortaklarının her biri için Gizlilik Politikasını bulmak için bu listeye başvurabilirsiniz.

Üçüncü taraf reklam sunucuları veya reklam ağları, ilgili reklamlarında kullanılan çerezler, JavaScript veya Web işaretleri gibi teknolojileri ve doğrudan kullanıcıların tarayıcısına gönderilen [xyz-ıps snippet=”get-home”]’ da görünen bağlantıları kullanır. Bu durumda IP adresinizi otomatik olarak alırlar. Bu teknolojiler, reklam kampanyalarının etkinliğini ölçmek ve/veya ziyaret ettiğiniz web sitelerinde gördüğünüz reklam içeriğini kişiselleştirmek için kullanılır.

[Xyz-ıps snippet= “get-home”] ‘ un üçüncü taraf reklamverenler tarafından kullanılan bu çerezlere erişimi veya kontrolü olmadığını unutmayın.

Üçüncü Taraf Gizlilik Politikaları
[xyz-ıps snippet= “get-home”] Gizlilik Politikası diğer reklamverenler veya web siteleri için geçerli değildir. Bu nedenle, daha ayrıntılı bilgi için bu üçüncü taraf reklam sunucularının ilgili gizlilik politikalarına danışmanızı öneririz. Bu, uygulamalarını ve belirli seçeneklerin nasıl devre dışı bırakılacağına dair talimatları içerebilir.

Çerezleri tek tek tarayıcı seçenekleriniz aracılığıyla devre dışı bırakmayı seçebilirsiniz. Belirli Web tarayıcıları ile çerez yönetimi hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için, tarayıcıların ilgili web sitelerinde bulunabilir.

CCPA Gizlilik Hakları (kişisel bilgilerimi satmayın)
CCPA kapsamında, diğer hakların yanı sıra, Kaliforniya tüketicileri:

Bir tüketicinin kişisel verilerini toplayan bir işletmenin, bir işletmenin tüketiciler hakkında topladığı kategorileri ve belirli kişisel veri parçalarını açıklamasını isteyin.

Bir işletmenin, bir işletmenin topladığı tüketici hakkındaki kişisel verileri silmesini isteyin.

Tüketicinin kişisel verilerini satan bir işletmenin, tüketicinin kişisel verilerini satmamasını isteyin.

Bir istekte bulunursanız, size cevap vermek için bir ayımız var. Eğer bu hakların herhangi bir egzersiz gibi, bize ulaşın lütfen.

GDPR Veri Koruma Hakları
Tüm veri koruma haklarınızın tam olarak farkında olduğunuzdan emin olmak istiyoruz. Her kullanıcı aşağıdaki haklara sahiptir:

Erişim hakkı-kişisel verilerinizin kopyalarını talep etme hakkına sahipsiniz. Bu hizmet için sizden küçük bir ücret talep edebiliriz.

Düzeltme hakkı-yanlış olduğunu düşündüğünüz herhangi bir bilgiyi düzeltmemizi isteme hakkınız vardır. Ayrıca, eksik olduğunu düşündüğünüz bilgileri doldurmamızı talep etme hakkına da sahipsiniz.

Silme hakkı-kişisel verilerinizi belirli koşullar altında silmemizi isteme hakkınız vardır.

İşlemeyi kısıtlama hakkı-belirli koşullar altında kişisel verilerinizin işlenmesini kısıtlamamızı isteme hakkınız vardır.

İşleme itiraz etme hakkı-belirli koşullar altında kişisel verilerinizi işlememize itiraz etme hakkına sahipsiniz.

Veri taşınabilirliği hakkı-topladığımız verileri belirli koşullar altında başka bir kuruluşa veya doğrudan size aktarmamızı isteme hakkınız vardır.

Bir istekte bulunursanız, size cevap vermek için bir ayımız var. Eğer bu hakların herhangi bir egzersiz gibi, bize ulaşın lütfen.

Çocuk bilgileri
Önceliğimizin bir başka kısmı da interneti kullanırken çocuklar için koruma eklemektir. Ebeveynler ve veliler izlemek ve katılmak ya da izlemek ve online faaliyetleri rehberi teşvik ediyoruz.

[xyz-ıps snippet= “get-home”] bilerek 13 yaşın altındaki çocuklardan herhangi bir kişisel tanımlanabilir bilgi toplamaz. Çocuğunuzun web sitemizde bu tür bilgileri sağladığını düşünüyorsanız, derhal bizimle iletişime geçmenizi şiddetle tavsiye ederiz ve bu bilgileri kayıtlarımızdan derhal kaldırmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.
E-posta: [email protected][xyz-ıps snippet= “sunucu adı”]